040-257 29 22 info@bastian-visser.nl

zzp verzekeringen

Bedrijfsverzekeringen voor zzp’ers

Als ZZP’er weet u dat ondernemen risico met zich meebrengt. Als zelfstandig ondernemer loopt u echter bewust of onbewust risico’s waarvoor u zich wel kunt indekken. Zo dekt bijvoorbeeld een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering schade die voortkomt uit risico`s tijdens uw werkzaamheden. De risico’s die u loopt als zelfstandige zijn afhankelijk van uw beroep en sector. Zo zal een zelfstandige in de bouw andere risico’s lopen dan bijvoorbeeld een ICT’er. Omdat iedere ZZP’er andere risico’s loopt, heeft iedere zelfstandig ondernemer baat bij een verzekeringspakket op maat. De continuïteit van uw onderneming staat centraal, want het is ook uw inkomen als ZZP’er.

De adviseurs van Bastian & Visser maken daarom een kosteloze risico inventarisatie van uw eenmanszaak en uw persoonlijke situatie. Hierdoor kunnen we voor u een pakket samenstellen dat afgestemd is op uw bedrijf, risico’s en wensen. We zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor en daardoor kunnen we ZZP-verzekeringen van verschillende maatschappijen vergelijken en het beste pakket voor u samenstellen. Bastian & Visser Financiële Diensten is sinds 1993 een betrouwbare partner voor financieel advies. Verder begrijpen we heel goed dat u het als zelfstandig ondernemer druk heeft en daarom kunt u bij ons ook buiten kantooruren terecht voor een afspraak. Onze adviseurs in Eindhoven en Valkenswaard zijn u graag van dienst.

kosteloze inventarisatie van uw bedrijfsrisico’s

Wilt u graag een analyse van uw bedrijfsrisico’s? Bastian & Visser maakt graag voor u vrijblijvend een kosteloze inventarisatie van de bedrijfsrisico’s van uw eenmanszaak. Neem contact op en laat u geheel vrijblijvend informeren.

verzekeringen voor startende ondernemers

Bent u een startende ondernemer? Dan zit u waarschijnlijk vol met vragen! Welke verzekeringen zijn verplicht voor een eigen bedrijf? Welke verzekeringen heb ik nodig als ondernemer? Op deze en nog veel meer vragen geven onze adviseurs u graag antwoord in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Graag brengen we voor uw eenmanszaak de risico’s in kaart en geven we u financieel advies.

KOSTENLOZE INVENTARISATIE VAN UW RISICO’S ALS ZZP’ER

Maak nu een kosteloze, geheel vrijblijvende inventarisatie van de risico’s voor uw eenmanszaak.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers is de zakelijke tegenhanger van de particuliere aansprakelijkheidsverzekering (WA) en dekt tegen schade die voortkomt uit ongelukken tijdens uw werkzaamheden, bijvoorbeeld het omstoten van een vaas op het kantoor van een opdrachtgever.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP’ers

Als u als ZZP’er ziek wordt, dan heeft u waarschijnlijk geen inkomen en geen recht op ziekengeld. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor ondernemers kan in deze gevallen een oplossing bieden. Bastian & Visser biedt diverse en betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan voor ondernemers met verschillende looptijden en eigenrisico periodes.

Rechtsbijstandverzekering ZZP

Een zakelijke rechtsbijstandverzekering dekt de kosten voor juridische bijstand. Een particuliere rechtsbijstandverzekering dekt geen schade voor zakelijke geschillen die u kan krijgen door uw werkzaamheden.

Ongevallenverzekering

De financiële gevolgen van een ongeval zijn vaak groter dan de vergoeding die u ontvangt aan medische kosten uit een zorgverzekering. U kunt er bijvoorbeeld financieel flink op achteruit gaan of extra kosten moeten maken door blijvende invaliditeit. Met een ongevallenverzekering kunt u zich dekken tegen deze kosten. Meestal wordt bij een autoverzekering wel een ongevallendekking afgesloten maar we zitten niet 24 uur per dag in de auto. Een ongevallenverzekering geeft 24 uur per dag dekking.

Zakelijke autoverzekering

We bieden zakelijke autoverzekeringen voor de bedrijfswagen WA- WA beperkt casco of Allrisk. De dekking is eventueel aan te vullen met goederen die in de bedrijfsauto aanwezig zijn zoals gereedschappen.

Constructie- en montageverzekering voor ZZP’ers

Een constructie- en montageverzekering zijn uitgebreide versies van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers in technische sectoren. U kunt de risico’s hiervan afdekken met een Construction Allrisk verzekering (CAR).

Contactformulier verzekeringen

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken met een van onze verzekeringsadviseurs? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bastian & Visser

Voor ZZP-verzekeringen bij u in de buurt

Heeft u vragen over uw lopende verzekeringen of wilt u vrijblijvend advies op maat, neem contact op met één van onze kantoren of maak een persoonlijke afspraak.

Verzekeringen Eindhoven - Klein Tongelreplein 7 5613 KK Eindhoven

040 257 29 22

Verzekeringen Valkenswaard - Luikerweg 23 5554 NA Valkenswaard

040 201 32 12