040-257 29 22 info@bastian-visser.nl

Regiobank

Onze adviseurs in Eindhoven en Valkenswaard  zitten voor u klaar.

Bastian & Visser zelfstandig adviseur van RegioBank

RegioBank is een bank met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en alle bankproducten in huis. U kunt bij ons terecht voor onder meer spaar- en betaalproducten.

SPAARREKENING REGIOBANK

Bij RegioBank kunt u sparen bij een kantoor bij u in de buurt. We bieden een aantrekkelijke spaarrente en goede voorwaarden. Dat kan bij RegioBank!

BETAALREKENING REGIOBANK

Met een betaalrekening van RegioBank kunt u snel en eenvoudig uw betalingen regelen. Bij ons kunt u natuurlijk internet bankieren en mobiel bankieren.

HYPOTHEEK REGIOBANK

Bij RegioBank krijgt u een hypotheek op maat tegen een aantrekkelijke hypotheekrente. Bij Bastian & Visser RegioBank bent u op het juiste adres om uw hypotheek te regelen.

Meer informatie over RegioBank Bastian & Visser kunt u ook vinden op de website van RegioBank zelf.

Verder dragen wij de volgende waarden hoog in het vaandel.

1. Regio

RegioBank, de buurtbank waar u zich onmiddellijk thuis voelt.

Wij zijn geen dure bank met marmeren vloeren en een beursnotering in New York. Wij zijn een bank voor de regio, een nuchtere buurtbank – en daar zijn we trots op. Wij weten wat de gewoonten zijn, wat er speelt in deze streek. Bij de winnende goal van onze plaatselijke voetbalclub  juichen wij net zo hard als iedereen langs de lijn. Omdat we ons betrokken voelen bij de omgeving. Een bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat, dat is wat we zijn. Onze klanten waarderen dat.

2. Vertrouwen

De buurtbank waar u zich maar één keer hoeft voor te stellen.

Wij zijn niet de bank van ‘goedemiddag mevrouw en meneer eh, eh…’ Wij kennen de klant bij naam, kennen het gezin, spreken zijn taal, soms zelfs zijn dialect. Zoiets schept al gauw een band. Met name tussen de klant en zijn vaste contactpersoon. Vaste contactpersoon? Jawel. De klant krijgt voor al zijn financiële zaken, van spaarrekening tot hypotheek, te maken met steeds dezelfde adviseur. Dat is wel zo handig. En overzichtelijk. En vooral: vertrouwd.

3. Persoonlijk advies

RegioBank, de buurtbank waar we altijd alle tijd voor u nemen.

Heeft een klant behoefte aan een advies van ons, dan nemen we dat uiterst serieus, dan gaan we er eens goed voor zitten. Wat helpt is dat we doorgaans goed op de hoogte zijn van zijn financiële situatie. Dat krijg je wanneer je zoals wij geen onpersoonlijke bank bent, maar juist een bank van ‘ons-kent-ons’. De klant kennen betekent dat je maatwerk kunt leveren, adviezen helemaal toegesneden op zijn situatie. Persoonlijke aandacht, we zijn er bepaald niet zuinig mee.

4. Complete bank

RegioBank, de buurtbank waar u voor al uw geldzaken terecht kunt.

Kan ik een bankpasje krijgen? Kan ik internetbankieren? Geven jullie hypotheek- en spaaradviezen? Drie simpele antwoorden: ja, ja en ja. We mogen dan een regionale bank zijn, we hebben alle bankproducten in huis die de wereld te bieden heeft. Soms met een eigen accent. Alles tegen heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Alles prettig en vlot geregeld. Met veel persoonlijk aandacht en gevoel voor service. Overstappen? Fluitje van een cent dankzij de speciale Overstapservice.

5. Meer over RegioBank

Meer over RegioBank.

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V. De Volksbank N.V. heeft een bankvergunning en valt onder het Depositogarantiestelsel. De Nederlandsche Bank (DNB) voert het Nederlandse depositogarantiestelsel uit.

Wij zijn als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen wij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.

Contactformulier RegioBank

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken met een van onze RegioBank adviseurs? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bastian & Visser

De RegioBank adviseur bij u in de buurt

Heeft u vragen over onze RegioBank diensten of wilt u vrijblijvend advies op maat, neem contact op met één van onze kantoren of maak een persoonlijke afspraak.

RegioBank Eindhoven - Klein Tongelreplein 7 5613 KK Eindhoven

040 257 29 22

RegioBank Valkenswaard - Luikerweg 23 5554 NA Valkenswaard

040 201 32 12