040-257 29 22 info@bastian-visser.nl

Particuliere Schadeverzekeringen

Onze adviseurs in Eindhoven en Valkenswaard zitten voor u klaar.

Particuliere Schadeverzekeringen

Wat is een schadeverzekering? Schadeverzekeringen dekken het risico af bij eventuele schade. Deze schade kan zowel materieel, financieel als lichamelijk zijn. Volgens het Burgerlijk Wetboek is een schadeverzekering een “verzekering strekkende tot vergoeding van vermogensschade die de verzekerde zou kunnen lijden”.

Bij Bastian & Visser kunt u terecht voor zowel particuliere verzekeringen als bedrijfsverzekeringen.

PARTiculiere verzekeringen

Welke verzekeringen u nodig heeft, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Niemand is standaard en daarom geven onze adviseurs u een persoonlijk advies voor uw situatie. We brengen uw situatie in kaart en stellen de juiste vragen, zodat we u een aanbod op maat kunnen doen. Bastian & Visser is al sinds 1993 een onafhankelijk verzekeringskantoor, waardoor we u een objectief advies kunnen geven. Daarnaast kunnen we voor u de premies en dekkingen van verschillende schadeverzekeraars vergelijken. Hierdoor kunnen we voor u een scherp aanbod met een goede dekking samenstellen. Ook begrijpen we het goed als u het druk heeft en daarom kunt u bij ons tevens buiten kantooruren een afspraak maken. Eveneens is het mogelijk om een afspraak bij u thuis te laten plaatsvinden.

Bastian & Visser biedt voor particulieren onder meer de volgende verzekeringen. Klik op een verzekering voor meer informatie over deze verzekering.

Internet geeft geen persoonlijk advies,

maar de adviseurs van Bastian & Visser wel.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.
Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod van schadeverzekeringen

Autoverzekering

Bastian & Visser biedt betaalbare WA, WA + beperkt casco en allrisk autoverzekeringen. Indien gewenst met aanvullende dekkingen zoals ongevalleninzittenden verzekering en een rechtsbijstand

Motorverzekering

We vergelijken graag voor u de verschillende soorten motorverzekeringen, WA, WA + beperkt casco en allrisk zodat we het beste aanbod kunnen doen. Indien gewenst met aanvullende dekkingen zoals ongevalleninzittendeverzekering en een rechtsbijstand.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering biedt u een vergoeding voor de onkosten van een juridisch proces door onder andere arbeidsconflicten, problemen met bestellingen of conflicten rondom huis.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering kunt u alles in huis zoals de inrichting, persoonlijke zaken en kleding verzekeren tegen schade door alle voorkomende, onverwachte oorzaken zoals brand en diefstal.

Doorlopende of aflopende reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering bent u het gehele jaar verzekerd wanneer u een of meerdere nachten doorbrengt op een vakantie bestemming. Mogelijkheden zijn er voor alleen Europa of werelddekking met of zonder skivakantie. Een aflopende reisverzekering is een maatproduct voor een enkele reisperiode. Beide verzekeringen zijn aan te vullen met het annuleringsrisico.

Opstalverzekering

Een opstalverzekering dekt schade aan uw huis tegen onder meer brand, inbraakschade, overstroming en storm.

Contactformulier verzekeringen

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken met een van onze verzekeringsadviseurs? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bastian & Visser

De verzekeringsadviseur bij u in de buurt

Heeft u vragen over uw lopende verzekeringen of wilt u vrijblijvend advies op maat, neem contact op met één van onze kantoren of maak een persoonlijke afspraak.

Verzekeringen Eindhoven - Klein Tongelreplein 7 5613 KK Eindhoven

040 257 29 22

Verzekeringen Valkenswaard - Luikerweg 23 5554 NA Valkenswaard

040 201 32 12