040-257 29 22 info@bastian-visser.nl

Over ons

Wie zijn Bastian & Visser

Bastian & Visser Financiële Diensten BV is een regionaal werkende organisatie met adviseurs dicht bij u in de buurt. Persoonlijke benadering en een helder advies staan hoog in het vaandel. Dit omdat wij vinden dat elk financieel product voor u onze aandacht verdient. Wij zijn in 1993 opgericht in de regio Eindhoven waar momenteel ook het hoofdkantoor is gevestigd. Bastian & Visser geeft advies in alle financiële producten zoals: schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken, uitvaartverzekeringen en kredieten.

Wij heten u van harte welkom!

maak kennis met BASTIAN & VISSER

Onze filialen Eindhoven en Valkenswaard hebben de volgende openingstijden:
Maandag van 09.00 uur tot 20.30 uur. Dinsdag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 17:30 uur. Vrijdag van 09.00 uur tot 16.30 uur.

Buiten de openingstijden kunt u voor adviesgesprekken ook ‘s-avonds op afspraak bij ons terecht.
Ook is het mogelijk om de afspraak bij u thuis te laten plaatsvinden.

Handelsregister Kamer van Koophandel

Onze kantoren in Eindhoven en Valkenswaard zijn ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder dossiernummer 17078732. 

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten

Onze kantoren zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer: 12004335

Aard van dienstverlening

Op grond van onze Wft-vergunning (Wet Financieel Toezicht) mogen wij adviseren in:

  • Deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen

Op grond van onze Wft-vergunning (Wet Financieel Toezicht) mogen wij adviseren en bemiddelen in:

  • Levensverzekeringen
  • Schadeverzekeringen
  • Consumptief krediet
  • Hypothecair krediet
  • Bankspaarproducten
  • Spaarrekeningen
  • Betaalrekeningen
  • Elektronisch geld

Wij doen geen belastingaangiftes.

Adviesvrij

Ons kantoor te Valkenswaard is gedeeltelijk adviesvrij. Dat wil zeggen dat kantoor Valkenswaard voor betaalrekeningen en spaarrekeningen (uitgezonderd bankspaarproducten) exclusief  adviseert en bemiddeld voor RegioBank. Voor het overige hebben wij geen enkele contractuele verplichtingen om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen, geldverstrekkers of banken.

Beloning van onze medewerkers

 

De beloning van onze medewerkers op onze kantoren te Eindhoven en Valkenswaard bestaat uit een vast marktconform salaris zonder variabele componenten. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers op integer, solide en klantgericht handelen.

Volledig zelfstandig

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders

Wij zijn een ongebonden selectieve bemiddelaar. Wij werken met een aantal aanbieders en tevens brengen wij verzekeringen onder bij VCN die beschikt over volmachten van diverse verzekeraars. Wij selecteren periodiek onder andere op prijs, voorwaarden en administratieve afhandeling. De uiteindelijke keuze voor de aanbieder/gevolmachtigde wordt samen met u gemaakt en hangt onder meer af van uw persoonlijke gegevens en voorkeuren; wij maken hierbij een beperkte analyse.

Voor kantoor Valkenswaard geldt dat niet voor betaalrekeningen en spaarrekeningen (uitgezonderd bankspaarproducten). Deze adviseren en bemiddelen zij exclusief voor Regiobank. Voor deze gevallen zijn zij dan een gebonden bemiddelaar.

Heeft u een klacht?

Uiteraard doen wij ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u echter niet tevreden dan vragen wij u dit ons te laten weten. Dit kan door middel van het klachtenformulier online in te vullen door hier op te klikken. Wij doen er alles aan om uw klacht op te lossen.  Vindt u dat wij niet naar uw tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u contact opnemen met het volgende onafhankelijke klachteninstituut:

KiFiD
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Ons aansluitnummer is 30001839

Contactformulier verzekeringen

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken met een van onze verzekeringsadviseurs? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bastian & Visser Eindhoven

Klein Tongelreplein 7
5613 KK Eindhoven

Ma: 09.00 – 20.30 uur
Di t/m do: 09.00 – 17.30 uur en
Vri: 09.00 – 16.30 uur

Adviesgesprekken:
‘s-avonds op afspraak

Bastian & Visser Valkenswaard

Luikerweg 23
5554 NA Valkenswaard

Ma: 09.00 – 20.30 uur
Di t/m do: 09.00 – 17.30 uur en
Vri: 09.00 – 16.30 uur

Adviesgesprekken:
‘s-avonds op afspraak