040-257 29 22 info@bastian-visser.nl

Ondernemen met personeel

ONDERNEMEN MET PERSONEEL

Zorgplicht werkgever, wat is dat?

Als werkgever wil je natuurlijk goed voor je werknemers zorgen. Dat is niet alleen een wens, maar ook een plicht. In de wet staat een zorgplicht voor werkgevers. Wat houdt die zorgplicht precies in? En hoe kun je voldoen aan de zorgplicht? Een uitleg en zes tips.

Wie betaald ouderschapsverlof

Wat is de Wet betaald ouderschapsverlof? Wanneer gaat de wet in? Wat betekent het voor je werknemers en voor jou als werkgever? Bekijk de antwoorden en de uitleg over ouderschapsverlof in 2021 en 2022.

Opzegtermijn werknemer en werkgever

Wil je een arbeidscontract opzeggen? Dan heb je te maken met een opzegtermijn. Je moet op tijd laten weten dat het contract wordt beëindigd. Lees meer over de wettelijke opzegtermijn voor werknemers en werkgevers.

 

Wat is arbeidstijdverkorting?

Arbeidstijdverkorting kan interessant zijn voor werkgevers en werknemers. Wat is arbeidstijdverkorting precies? Hoe kun je deze regeling slim inzetten om personeel te stimuleren? Een uitleg en tips voor werkgevers.

Eenzijdige wijzigingsbeding, hoe werkt dat?

Wat is een eenzijdig wijzigingsbeding? Hoe formuleer je dit beding? En wat zijn de voorwaarden en valkuilen voor werkgevers? Een uitleg voor ondernemers in het MKB, inclusief een voorbeeldbeding.

 

Bron: www.ondernemenmetpersoneel.nl

Ondernemen met personeel

Bastian & Visser

De verzekeringsadviseur bij u in de buurt

Heeft u vragen over uw lopende verzekeringen of wilt u vrijblijvend advies op maat, neem contact op met één van onze kantoren of maak een persoonlijke afspraak.

Verzekeringen Eindhoven - Klein Tongelreplein 7 5613 KK Eindhoven

040 257 29 22

Verzekeringen Valkenswaard - Luikerweg 23 5554 NA Valkenswaard

040 201 32 12