040-257 29 22 info@bastian-visser.nl

Levensverzekering

Onze adviseurs in Eindhoven en Valkenswaard zitten voor u klaar.

Levensverzekeringen

Bastian & Visser biedt sinds 1993 onafhankelijk advies over levensverzekeringen. Doordat we onafhankelijk zijn, kunnen we polissen van verschillende maatschappijen voor u vergelijken. Graag gaan we met u in gesprek zodat we u de verzekering kunnen aanbieden die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

WAT IS EEN LEVENSverzekering?

Een levensverzekering is een verzekering die verband houdt met het leven of de dood van de mens, of met de verzorging van de uitvaart van de mens. Een levensverzekering kan uitkeren bij overlijden van de verzekerde, al dan niet voor een bepaalde datum of juist bij in leven zijn van de verzekerde op een bepaalde datum. Een levensverzekering kan ook een mengvorm van beide zijn, er wordt dan zowel uitgekeerd bij in leven zijn als bij eerder overlijden. Tot slot kan een levensverzekering een periodieke uitkering geven zolang de verzekerde in leven is of juist vanaf het moment dat de verzekerde komt te overlijden.

Met een levensverzekering kunt u ervoor zorgen dat uw nabestaanden goed achterblijven. Het doel van een levensverzekering kan zijn om uw hypotheek af te lossen, pensioen aan te vullen of om in een later stadium een dure studie voor uw kind te kunnen betalen.

Bastian & Visser biedt voor particulieren onder meer de volgende verzekeringen. Klik op een verzekering voor meer informatie over deze verzekering.

Wij bieden onder meer de volgende soorten levensverzekeringen.

Overlijdensrisicoverzekering

Deze levensverzekering keert een afgesproken bedrag uit bij het overlijden van de verzekerde(n). U kunt bij een overlijdensrisicoverzekering de hoogte van dit bedrag en de looptijd zelf bepalen.

Lineair dalende risicoverzekering

Deze verzekering keert uit bij het overlijden van de verzekerde(n) een verzekerd bedrag uit dat tijdens de looptijd daalt gelijk aan gewijzigde omstandigheden.

Lijfrenteverzekering

Met deze verzekering legt u periodiek een bepaald bedrag in waardoor u kapitaal opbouwt. Dit kapitaal kunt u op latere tijdstippen periodiek laten uitkeren. De premie voor een lijfrenteverzekering kunt u onder bepaalde voorwaarden van de belasting aftrekken.

Uitvaartverzekering

Met deze verzekering kunt u de kosten van uw uitvaart verzekeren, zodat uw nabestaanden hier geen financiële last van hebben.

Bastian & Visser is een betrouwbare partner die als sinds 1993 deskundig advies geeft. We begrijpen als u het druk heeft en daarom is het ook mogelijk om buiten kantooruren een afspraak te maken met onze ervaren adviseurs.

Contactformulier verzekeringen

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken met een van onze verzekeringsadviseurs? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bastian & Visser

De verzekeringsadviseur bij u in de buurt

Heeft u vragen over uw lopende verzekeringen of wilt u vrijblijvend advies op maat, neem contact op met één van onze kantoren of maak een persoonlijke afspraak.

Verzekeringen Eindhoven - Klein Tongelreplein 7 5613 KK Eindhoven

040 257 29 22

Verzekeringen Valkenswaard - Luikerweg 23 5554 NA Valkenswaard

040 201 32 12