040-257 29 22 info@bastian-visser.nl

Bedrijfsverzekeringen

Onze adviseurs in Eindhoven en Valkenswaard  zitten voor u klaar.

Bedrijfsverzekeringen

Ondernemen zonder risico bestaat niet. Wel kan het verstandig zijn om bepaalde risico’s voor uw bedrijf af te dekken. Het doel van zakelijke verzekeringen is om risico’s voor uw onderneming, uw personeel, maar ook voor u persoonlijk in te dekken. Welke bedrijfsverzekeringen u nodig heeft, hangt af van uw sector, risico’s en welke risico’s u kunt en wilt dragen.

Onze ervaren adviseurs brengen daarom in een persoonlijk gesprek de bedrijfssituatie helemaal in kaart, zodat we u een zakelijk verzekeringspakket op maat kunnen aanbieden. We maken een goede inventarisatie van de bezittingen van uw bedrijf, schatten de risico’s in en houden rekening met wet- en regelgeving. Klanten van Bastian & Visser informeren we eveneens over veranderende wet- en regelgeving zodat u tijdig op de hoogte bent. Continuïteit van uw bedrijfsvoering staat centraal.

BASTIAN & VISSER VOOR UW ZAKELIJKE VERZEKERINGEN

Bastian & Visser is een betrouwbare partner die al sinds 1993 bedrijven van professioneel en persoonlijk advies voorziet. We zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor waardoor wij bedrijfsverzekeringen van verschillende maatschappijen kunnen vergelijken, waardoor we voor uw bedrijf het beste zakelijke verzekeringspakket kunnen samenstellen. Daarnaast begrijpen we dat u het druk heeft en daarom kunt u bij ons ook buiten kantooruren een afspraak maken.

Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs in Eindhoven en Valkenswaard staan voor u klaar.

Bent u reeds zakelijk verzekerd, maar wilt u graag uw verzekeringspakket en risico’s doorlichten? Dan bieden we u een gratis en geheel vrijblijvende second opinion aan. Onze ervaren adviseurs brengen uw bezittingen en risico’s in kaart en geven u een onafhankelijk advies. Een risico inventarisatie ter bescherming van uw bedrijfsvoering zorgt voor een betere continuïteit van uw bedrijf.

GRATIS SECOND OPINION VOOR BEDRIJVEN

Bent u goed verzekerd? Bastian & Visser biedt nu een gratis second opinion aan voor bedrijven. Maak een vrijblijvende afspraak via het contactformulier!

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Bastian & Visser biedt zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor kosten en schade die binnen beroeps- of bedrijfsactiviteiten zijn ontstaan.

Bedrijfsschadeverzekering

Een bedrijfsschadeverzekering dekt de schade van een bedrijfsstilstand door bijvoorbeeld brand- of waterschade.

Milieuschadeverzekering

Een milieuschadeverzekering dekt uw bedrijf tegen de risico’s van milieuschade, bijvoorbeeld bodem- of waterverontreiniging door onder andere brand.

Zakelijke Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering voor bedrijven dekt de juridische kosten van zakelijke conflicten, ontslagzaken en incassozaken.

Cyberverzekering, een zorg minder

Verzeker uw bedrijf tegen de gevolgen van hacken en cybercrime.

Inventaris en goederenverzekering voor bedrijven

Een inventarisverzekering en goederenverzekering kan dekking bieden tegen schade die is ontstaan door brand, water, inbraak of vandalisme aan bedrijfsmiddelen.

Gebouwenverzekering

Een gebouwenverzekering verzekert uw bedrijfspand, tegen schade door gebeurtenissen zoals brand, storm, wateroverlast en inbraak.

Zakelijke autoverzekering en wagenparkverzekering

Met een autoverzekering voor bedrijven en wagenparkverzekering kunt u uw bedrijfsauto’s verzekeren, eventueel met goederen die aanwezig zijn.

CAR-verzekering

De CAR-verzekering is voor aannemers en opdrachtgevers van alle soorten bouwprojecten. Met een CAR-verzekering verzekert u zich tegen schade tijdens bouwprojecten door onder meer brand, storm en diefstal.

Contactformulier verzekeringen

Wilt u graag meer informatie, heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken met een van onze verzekeringsadviseurs? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bastian & Visser

De verzekeringsadviseur bij u in de buurt

Heeft u vragen over uw lopende verzekeringen of wilt u vrijblijvend advies op maat, neem contact op met één van onze kantoren of maak een persoonlijke afspraak.

Verzekeringen Eindhoven - Klein Tongelreplein 7 5613 KK Eindhoven

040 257 29 22

Verzekeringen Valkenswaard - Luikerweg 23 5554 NA Valkenswaard

040 201 32 12